dilluns, 9 d’octubre del 2017

Manlleu, 8 octubre 2017

El diumenge 8 d'octubre la colla Conti 2000 ha participat al penúltim concurs de la temporada. En aquesta ocasió la cita ha estat Manlleu on es celebrava el 3er concurs de la fase B de la categoria gran. La competició a aquesta ciutat osonenca sempre és especial ja que les sardanes interpretades no són gens habituals (buscant sempre obres de compositors joves) i perquè és la plaça d'una de les competidores directes, la colla Encís que enguany ha celebrat el seu 25è aniversari. Des d'aquí els felicitem.
El concurs s'ha desenvolupat normalment i el resultat ha sigut molt satisfactori per la colla torroellenca: tres primeres posicions. D'aquesta manera, quasi es pot afirmar que s'ha assolit la 1a posició global en aquest grup, cosa que no s'havia aconseguit mai.
Ja només falta la final definitiva a Girona el proper 1 de novembre on les colles torroellenques donaran per finalitzada la temporada.
Abans, però, uns quants dansaires de la Conti 2000 tindran l'oportunitat d'exhibir la sardana fora de les nostres fronteres. Us mantindrem informats ben aviat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada