diumenge, 9 de juliol del 2017

Pollestres i Bàsic a Vic, 8 juliol 2017

Diuen que a l'estiu tota cuca viu i podem dir que, en el cas de l'ASC, això és ben cert.
La prova és que el passat dissabte 8 de juliol hi hagué doble participació de l'entitat torroellenca.
A la tarda fou el torn de les diferents seccions del grup de dansa qui van oferir una actuació a la localitat nord-catalana de Pollestres en el marc de la festa catalana. D'aquesta manera, jotes, sardanes, masaluques i altres mostres del folklore català van rebre l'aprovació del públic assistent qui va aplaudir especialment als més joves en el ball de panderetes.

I acte seguit, alguns balladors es van desplaçar de Pollestres cap a Vic on es va celebrar el 92è concurs de colles sardanistes (el més antic dels que es fan a Catalunya). A la capital osonenca hi estava citada la Conti 2000 per participar a la fase de repesca del campionat gran.
La cobla Bisbal Jove va interpretar sardanes de compositors joves i contemporanis, la Plaça Major de Vic oferia la seva millor imatge amb més de 30 colles ballant i la climatologia va ser agradable. La ballada de la colla torroellenca, creiem, va estar a l'altura tot i no rebre l'aprovació per part del jurat. D'aquesta manera, tot sembla indicar que la Conti 2000 tornarà a participar al grup B del campionat absolut que començarà el 17 de setembrejustament al concurs de Torroella de Montgrí




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada