dimecres, 1 de novembre del 2017

Concurs de sardanes a Girona, 1 de novembre de 2017

1 novembre significa fires de Girona i últim concurs de la temporada per les colles torroellenques.
I hem complert amb escreix: 4 anelles i ben complertes. Més de 50 balladors i balladores de totes les edats per formar la Montgrí Mini, la Montgrí, la Conti 2000 i la Torroella.

Girona és sempre un concurs amb una gran participació de colles, fins a 43, vingudes de les 4 províncies catalanes i de la Catalunya Nord. Tot i així, a excepció de l'entrega de trofeus, l'acte ha sigut àgil i distès, amenitzat musicalment per la Ciutat de Girona.

Pel que afecta a les colles blanc-i-blaves de Torroella, els resultats han sigut en consonància als obtinguts al llarg de la temporada que avui s'acaba per les nostres categories. Destacaríem especialment el fet de poder ballar amb 6 parelles i els resultats de la Montgrí amb la 2a posició de la categoria (on ballaven 5 colles) i la consolidació del 1er lloc del grup B en categoria de grans per la Conti 2000. En les 12 sardanes ballades en aquesta categoria, s'han assolit 12 primeres posicions! 

Hem posat, doncs, punt i final a la temporada sardanista de competició del 2017. Han sigut 15 localitats de Catalunya on hi ha hagut participació d'alguna colla torroellenca. Una temporada que va començar el 30 d'abril a Perpinyà i ha finalitzat l'1 de novembre a Girona.

El dissabte 4 de novembre es celebrarà l'assemblea anual de l'entitat i es posarà fil a l'agulla per la próxima temporada. De moment, un merescut descans. 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada