dimarts, 1 d’agost del 2017

Adifolk, Perpinyà 29 juliol 2017

El passat dissabte 29 de juliol el Grup Montgrí Dansa va participar a la 1a trobada Adifolk a Perpinyà. Arrel que al 2016 la ciutat nord-catalana va acollir l'aplec internacional organitzat per l'entitat Adifolk, es va acordar que hi hauria una trobada anual a Perpinyà per tal de mostrar el major nombre posible d'elements folclòrics catalans.

D'aquesta manera, al migdia, sota un sol molt calurós i una temperatura pròpia del pic de l'estiu, més d'una dotzena de grups de ball de gitanes del Vallès van exhibir el seu ball tradicional i, entre actuació i actuació, les seccions juvenil i gran del Grup Montgrí Dansa van oferir altres peces musicals i coreogràfiques del folklore català.

Al llarg del dia van desfilar més de 1000 persones en formacions de falcons, bastoners, geganters, grallers, diables, bestiari, colles sardanistes, cant coral, ...

L'acte va acabar a la catedral de Perpinyà amb un concert de la Fidelíssima Vila de  Perpinyà (cobla que sovint acompanya les actuacions del GMD), coral de St Vicenç de Castellet i 4 colles sardanistes ballant alhora Per tu Ploro i la Santa Espina, just abans del fi de festa amb un espectacle de diables catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada