diumenge, 25 de juny del 2017

Trencats i Seguits, Perpinyà 25 de juny de 2017

Aquest estiu farà 23 anys de l'estrena de Trencats i Seguits, sens dubte l'espectacle més longeu i més representat per part de l'ASC.
El 25 de juny se n'ha fet una nova representació a la vila nord-catalana de Perpinyà, en el marc de la seva festa major i com a preàmbul de l'aplec que s'ha celebrat acte seguit.
Novament, l'emplaçament ha sigut a l'entorn de l'emblemàtic Castillet, on fa escassament 2 mesos s'hi va celebrar el concurs de colles sardanistes que donava inici a la temporada de competició.
L'acompanyament musical ha anat a càrrec dels amics de la Cobla Mil.lenària, fidelíssima Vila de Perpinyà. D'aquesta manera, contrapàs, sardanes curtes i llargues, entrada de ball, Per tu ploro, Girona Aimada i Parc de la Guineu  s'han anat succeint una darrera l'altra fins arribar a la sempre ovacionada sardana de punts lliures per acabar amb una sardana acompanyats per part del públic assistent.
D'aquesta manera, doncs, l'Associació Sardanista Continuïtat dóna el tret de sortida a la temporada estival, plena de concursos i actuacions. Seguirem informant! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada