dilluns, 8 de maig del 2017

Concurs Ripoll i Figueres, 07/05/2017

El diumenge 7 de maig hi va haver doble competició sardanista per les colles gironines.
Al matí, a la Plaça St Eudald de Ripoll hi va haver la participació de la colla gran, Conti 2000, dins de la seva "tourmalet" particular d'aquest inici de temporada.
A la tarda, a la Plaça Catalunya de Figueres, dins del marc de la Capital de la Sardana 2017, a la Conti 2000 s'hi varen afegir la resta de colles de l'entitat torroellenca.
La colla gran va obtenir un 2on lloc en el campionat gironí, tant al matí com a la tarda, confirmant d'aquesta manera la millora que la colla ve experimentant en els darrers mesos. Apart, fou una de les que va resoldre correctament la revessa al matí i per un sol compàs que no ho aconsegueix també a la tarda.
Les altres 3 colles torroellenques van aconseguir pujar al podi, totes en 3a posició en les respectives categories (alevina, en un grup de 7 colles, infantil i un meritori 3r lloc també per la veterana).
Aquest diumenge la Conti 2000 segueix el seu periple a Lleida, per veure si pot aconseguir l'accés a la repesca del Campionat de Catalunya. La resta de colles podran treballar pensant en Palamós i s'aprofitarà per intensificar la secció de l'esbart.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada